Cezinando

Kristoffer Cezinando Karlsen en en av få musikere som lager klok og kul musikksamtidig. Han klarer å være følsom i rap og gjør akkurat det kul. Samtidig er andrelåter bare kul, kommer fram vill, ung, energetisk og inspirert. At han forvandler bildetav seg selv med hvert album eller låt gjennom en annen stemning, et annet emnegjør musikken interessant og kreativt.

Dertil er det kjempe forfriskende og gøy å få med seg en som lager rap og kommerpå andre innhold en kvinner, crime, sex og narkotika.Tekstene til Cezisando er klok, personlige, poitiske, morsomme.Derfor er det kke forunderlig at han vant tekstforfatter klassen under Spillemannsprisen i 2016 fortekstene på albumet Barn av Europa.

Cezisando lager musikk helt siden han er fjorten år gammel og den første sangen hans heterDestilert Ignoranse og er fra 2013. Men den første suksessrike låten ble €PA i2016 med hvilken han vant Urørt finalen og begynte å få mer oppmerksomhet.Urørt er et norsk nettsted og et radioprogramm som har gått på NRK radio helt siden 2000.

Programmet lar usignerte norske musikkartister eksponere musikken sin gratis via internett.Et utvalg av artistene blir også spilt på radio.På tidspunktet var Cezinando, som han kalles i musikkontekst, fortsatt bare 16 årgammel. I 2017 vant han også P3 Gull-prisen i klassen årets låt for Håper du har plass, som også blebenyttet i fjerde sesongen til norske suksessserien Skam på NRK.

I et intervju med VG sier han, at han alltid trodde på seg men ikke regnet med så rask suksess og at altgikk veldig fort.Produsenten hans er også bestevennen under navnet Mogger, som egentlig heter Lars Andersen og iintervju med P3 i den Synne Myrvang møter begge for veggisburgere,blir synlig at Cezinando er en veldig takknemlig, reflektert og ykmyk prisvinner og kunstner.

At han er også balletdanser og har til og med danset for Opreahuset i Oslo og i Melodi Grand Prix Junior,2009 på vinnerlåten Din Egen Vei merkes på musikkvideoen til Botanisk Hage. I den danser Cezinandoriktignok ikke ballet, men heller utvikler en egen dans som er veldig uttryksfull, karakterisisk og rytmiskpåfallende.Klerne han ta på seg når han giver konsert og i videone er ofte veldig fargerike, usedvanlig, kreativt ogvirker nesten som kostumer. Det gjør at han blir mer til en kunstfigur på scenen og fyller ut potensialet tiliscenesettelsen.

Det nyeste albumet Noen Ganger og andre er mindre rapbasert og rask enn de før ogfikk litt mer cloudelementer og emosjonale og melodiske klanger og en saktere stemme med seg.På det albumet er også låten Håper du har plass, Vi er perfekt men verden er ikke det og Bilder påveggen jeg aldri ser på, tre ballader som anbefales å høre på.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70