Miljøvennlig skrivebord

Ikke bare studenter – mange mennesker i alle aldre og yrker tilbringer timer daglig ved skrivebordet sitt.Det private kontoret produserer mye søppel: 10 prøveutskrifter til applikasjonen er perfekt, kasserte penner og markører, batterier fra kalkulatoren, tomme kassetter og patroner fra skrivere. I tillegg utgjør noen enheter og materialer helsefare. Et eget kapittel er gammelt eller utdatert utstyr, for eksempel datamaskiner.

Miljøvern på kontoret

Forbrukssenteret anbefaler også miljøvennlige materialer for kontorutstyr: holdbart, påfyllbart, resirkulerbart eller lite miljøgifter. Kontorutstyr som oppbevaringskurver, pennestativ, arkivbokser eller linjaler er også laget av tre. Påfyllbare kulepenner, umalte blyanter og fargerike vannbaserte fiberpenner er også et pluss på miljøavtrykket.

Resirkulert papir med miljømerket “Blue Angel” er ideelt for skrivere og kopimaskiner, så vel som skrivesaker, skriveputer og konvolutter, treningsbøker og collegeblokker. Også arkivmapper, permer, mapper og arkivbokser er laget av resirkulert papp med Miljømerket tilgjengelig. Selv for kontormøbler med lav utslipp er det Blue Angel.

Kontorutstyr med miljømerke

Forbrukerrådgivningen råder også til å ta hensyn til miljømerket når du kjøper kontorutstyr og tilbehør. Skrivere, kopimaskiner, multifunksjonsenheter, solcelledrevne kalkulatorer og holdbare og resirkulerbare datamaskiner er teknisk like gode som konvensjonelle produkter.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70