Sjansegiver PM – allerede mer enn 100 PM millionærere

“Mye mer enn 600 millioner US- Dollar omsetning i året forventes for 2018″, sier Rolf Sorg, grunnleggeren og direksjonen til PM-International AGen på den nationale kongressen i Karlsruhe. Mer enn to tusen begeistrete salgspartnere var til stede. ” Så bra at jeg bestemte meg for PM for tjuefire år siden og ikke for å åpne en jordbærplantasje i Kenia.”

 

Femhundre Dollar merket er allerede nådd. Ikke sist på grunnen av måneden august som var ekstraordinær vellykket. Til og med i den gamleste bedriften i Tyskland har det aldri vært en måned som var mer suksessrik som den. “Tjuefire år av kontinuerlig vekst”, sier Sorg, “hvilken annen bedrift kan fremholde sånt?”

 

Sjansegiver PM – allerede mer enn 100 PM millionærere

Grunnleggeren takket først og fremst sine over 150.000 salgspartnere: “Uten dere hadde det aldri vært mulig!” Det har gått ut mer en 100 millionærere fra PM – det viser hva som er mulig når alle jobber sammen til samme målet. For å motivere salgslaget sitt til maksimalytelse kommer PM alltid på nye aksjoner. I August fungerte det med “Wall of Fame” øyensynlig veldig bra: Sammen med konkrete omsetningsmål fikk salgspartnere sjangsen å forevige seg med signaturene sine på et minnesmerke på den nye og tredje lagringshallen.

 

 Nytt Produkt Fitline Munogen

Den beste salgsmannen er bare så overbevisende som produktene hans.

For å bli suksessrik jobber PM hele tiden med utviklingen av nye og forbedrete produkter.

Det nyeste patentet beskytter sjeldenhet og karakteren for hele kosmetikklinja BeautyLine og Fitline med. Også med sitt nytt produkt FitLine Munogen befinner PM seg for tiden ( i det minste i Europa) uten konkurranse.

En forandring i lovet har nylig tillatt insatsen av den nobelprisbelønnete teknologien fra 1998 i Europa.

Fordi at eksperter fra FitLine har observert utviklingene på det feltet hele tiden hadde PM muligheten og reagere raskt med innføring av det nye produktet.

 

Alle tegn viser på vekst

Det er året av superlativene hos PM International: Bare for noen uker siden fikk 1250 salgspartnere lov til å fly sammen til Malta i en uke i sammenhang med årets Europa Tour.

Salgsstyret Patrick Bacher sier “Jeg haddealdri tenkt at vi kommer til å få så mange deltagere på en reise som denne. Vi vokser raskere og raskere ! Jeg har allerede 1800 reserverte deltagsplass for den neste reisen til kroatia.”

Ellers står tegnene også på vekst: jevnlig utsalgte haller og firesifrete besøkertall på Businessakademiene, atten tyske stasjoner i forbindelse med Roadshows, bygningen av den nye lagringshallen på lokasjonen Spreyer, DSC åpninger i Stuttgart og snart i Rostock.

 

Gigantisk ledig handelspotensial

 

Ikke bare i tyskland byr markedet fremdeles nok potensial for mer vekst, spesielt globalt ser Rolf Sorg et stort ubenyttet potensial.

“Vi snakker om en mulig omsetning av sirka 36 milliarder US Dollar i året og 15, 2 millioner kunder. Det tar nok førti år til vi har erobret dem.” Men en viktig skritt i denne retningen er gjort med markedadgang i India. En av verdens største land på jorda med 1,32 milliard innbyggere er allerede nå – etter kina – det landet med de nest meste inbyggerne. Nok plass til mer PM – millionærere er gitt altså. Flaks, for den unge generasjonen kommer nå! PM International nå i Norge også!

 

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70